12 august, Ziua Internaţională a Tineretului

0

Spiritul tânăr are un entuziasm aparte și un rol intangibil în ceea ce privește schimbarea în bine a lumii.

Astăzi, 12 august, este celebrată Ziua Internațională a Tineretului. Este o ocazie de a susține și aprecia eforturile tinerilor pentru  promovarea păcii, a drepturilor și libertăților omului.

Această zi a devenit una specială pentru tineretul din întreaga lume la recomandarea făcută de către Conferința mondială a miniștrilor responsabili pentru Tineret (Lisabona, 8 – 12 august 1998) și aprobată la 17 decembrie 1999, de Adunarea Generală a ONU.

În anul 2017, Națiunile Unite au ales ca temă pentru marcarea acestei zile „Youth Building Peace” (Tinerii construiesc Pacea).

Eforturile și contribuțiile tineretului în domenii precum prevenirea conflictelor, precum și susținerea  incluziunii, a dreptății sociale sau a păcii durabile, sunt de apreciat, având un efect pozitiv semnificativ pentru întreaga omenire.

Recunoștință tinerilor de pretutindeni care se implică activ pentru schimbarea lumii în bine, promovând valorile și principiile corecte. De voi depinde cum va fi ziua de mâine. La mulți ani!

Reclama sponsorizata
Articole, Stiri de ultima ora, Stiri locale, Targu Neamt

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. *

Stiri de ultima ora

Ramofarm Târgu Neamț

Pelerinaje și excursii

megatravel

Mersul trenurilor

Spatiu publicitarReclama sponsorizata
Reclama sponsorizata

Publicitate

monumente

cetate

cuiejdel

humulesti

neamt

bacau

harghita

roman

roznov

piatra

neamt news

seosite

romaniahost

einstein

Editie print