Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 22 iulie 2018
  • :
  • :

12 august, Ziua Internaţională a Tineretului

Spiritul tânăr are un entuziasm aparte și un rol intangibil în ceea ce privește schimbarea în bine a lumii.

Astăzi, 12 august, este celebrată Ziua Internațională a Tineretului. Este o ocazie de a susține și aprecia eforturile tinerilor pentru  promovarea păcii, a drepturilor și libertăților omului.

Această zi a devenit una specială pentru tineretul din întreaga lume la recomandarea făcută de către Conferința mondială a miniștrilor responsabili pentru Tineret (Lisabona, 8 – 12 august 1998) și aprobată la 17 decembrie 1999, de Adunarea Generală a ONU.

În anul 2017, Națiunile Unite au ales ca temă pentru marcarea acestei zile „Youth Building Peace” (Tinerii construiesc Pacea).

Eforturile și contribuțiile tineretului în domenii precum prevenirea conflictelor, precum și susținerea  incluziunii, a dreptății sociale sau a păcii durabile, sunt de apreciat, având un efect pozitiv semnificativ pentru întreaga omenire.

Recunoștință tinerilor de pretutindeni care se implică activ pentru schimbarea lumii în bine, promovând valorile și principiile corecte. De voi depinde cum va fi ziua de mâine. La mulți ani!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *