Tânăr din Neamț, la Barber Connect- cel mai mare eveniment la care poate participa un frizer

0

Târgunemțeanul Ciocârlan Toma Marian (20 de ani) participă la cel mai mare eveniment pentru frizeri la nivel european.

Este vorba despre Barber Connect, locul unde profesioniștii în acest domeniu creează noile tendințe în ceea ce privește tunsorile bărbătești. Ghidat de pasiunea sa pentru barbering și ajutat de reușitele obținute la competițiile de profil din țară, Marian merge în Telford, Marea Britanie, „să fure meserie” de la cei mai buni frizeri ai lumii, în perioada 11-12 iunie.

„Am câteva emoții, dar sunt și foarte entuziasmat, fiind o experiență nouă pentru mine. Barber Connect este cel mai tare eveniment la care un frizer poate participa! Tot ce voi învăța acolo, de la cei mai buni din lume, noile tendințe și tehnici, le voi aduce și în România, alături de ceilalți barberi români care vor participa.

Sunt din ce în ce mai mulți tineri din zona Târgu Neamț care vor tunsori moderne și bine aranjate. Mă bucur că au început să-și îmbunătățească imaginea!”, ne-a spus Ciocârlan Toma Marian.

De asemenea, la Barber Connect, tânărul nemțean va asista la nenumărate seminarii gratuite, ținute de profesioniștii în domeniu.

Felicitări și mult succes!

Andreea Trăsnea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate