Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 24 martie 2019
  • :
  • :

Aparatură nouă pentru Cabinetul stomatologic şcolar din Târgu Neamţ

Noi dotări la cabinetul stomatologic şcolar.

Recent, Primăria oraşului Târgu Neamţ, prin Direcţia de Asistenţă Socială (DAS), a achiziţionat un autoclav – aparat de sterilizare a echipamentelor si a consumabilelor prin expunerea la aburi de înaltă presiune.

Valoarea investiţiei a fost de 15.000 lei, bani de la bugetul local.

Aparatul achiziţionat era necesar pentru buna desfăşurare a protocolului de sterilizare a instrumentarului stomatologic folosit atunci când prichindeii se prezintă la cabinet.

Cabinetul stomatologic şcolar se află în subordinea Direcţiei de Asistenţă Socială a oraşului Târgu Neamţ şi este situat la etajul I, cam. 35, în incinta Policlinicii.

Aici, au acces la servicii stomatologice gratuite toţi copiii care învaţă la unităţile şcolare din Târgu Neamţ, în baza unei adeverinţe de elev.

„Dr. Elena Stan este cea care se ocupă de sănătatea dentară a preşcolarilor şi elevilor din oraş.

Cabinetul stomatologic şcolar pe care îl avem în subordine deserveşte un număr de circa 5800 de copii şi tineri- toţi elevii înscrişi la unităţile de învăţământ de pe raza oraşului Târgu Neamţ.

Până acum, un număr de 1798 de copii s-au prezentat la cabinet, unde au beneficiat gratuit de servicii stomatologice”, ne-a precizat Emanuel Buduroi, director interimar al DAS Târgu Neamţ.

Cabinetul stomatologic școlar oferă copiilor asistență medicală preventivă, curativă și de urgență.

Andreea Trăsnea
Un comentariu la “Aparatură nouă pentru Cabinetul stomatologic şcolar din Târgu Neamţ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *