Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 21 ianuarie 2019
  • :
  • :

Circ sub aburii alcoolului în fața discotecii, la spital și la Poliție

În noaptea de sâmbătă spre duminică (12/13 mai), un șofer beat a făcut un adevărat circ după ce a acroșat un autoturism staționat.

Evenimentul s-a soldat doar cu daune materiale, însă păgubitul a chemat Poliţia, fiindcă nu se putea înțelege cu vinovatul care era vizibil în stare de ebrietate- un bărbat de 38 de ani din Timișești.

S-a întâmplat în jurul orei 1.30, în fața discotecii din Oglinzi, comuna Răucești.

Polițiștii ajunşi la faţa locului au solicitat conducătorului auto să fie testat cu aparatul alcooltest, însă acesta a refuzat, fapt pentru care a fost condus la spital, în vederea recoltării de probe biologice. La unitatea medicală din Târgu Neamț, bărbatul din Timișești a refuzat şi acest lucru. Mai mult, s-a apucat de înjurat cadrele medicale, fapt pentru care a fost sancţionat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

După constatarea refuzului de a i se recolta probe biologice, bărbatul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri. Nici aici nu s-a calmat, ba chiar a început să devină recalcitrant, solicitând restituirea permisului de conducere.

Deși era însoțit de polițiști, bărbatul a sunat la 112 ca să reclame că i s-a reținut permisul de conducere pe nedrept, aşadar e victima unui abuz. Pentru apelul nejustificat la serviciul de urgență 112, bărbatul a primit și o amendă de 1000 lei, în conformitate cu prevederile O.U.G. 34/ 2008.

Între timp, poate aburii alcoolului s-au evaporat. Continuă însă cercetarea penală pentru refuzul de a i se recolta probe biologice.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *