Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 20 octombrie 2018
  • :
  • :

Competiție de înot pentru copii, la Târgu Neamț

Sâmbătă, 9 decembrie, începând cu ora 10.00, la Piscina Răscruce de Vânturi se va desfășura cea de-a II-a ediție a competiției de înot Cupa „For Fun”.

Concursul este destinat copiilor născuți în anii 2005-2006, 2007, 2008, 2009, 2010 și mai mici, care îndrăgesc acest sport nautic.

Proba constă în stilul de înot crawl (sau stilul liber) pe distanțe de 25 și 50 m, procedeul cu cea mai mare utilizare pentru înotul utilitar (salvare de la înec) și unul din cele mai utilizate pentru înotul de agrement.

Înscrierile se fac pe pagina de facebook a clubului organizator (Club Sportiv For Fun Tg. Neamț – click aici) sau la numărul de telefon 0722569490 (prof. Andrei Frențescu), prin mesaj cu nume, prenume și anul nașterii.

Cupa „For Fun” este organizată în colaborare cu Primăria Târgu Neamț, Federația Română de Natație și Pentatlon Modern și Direcția Județeană pentru Tineret Neamț.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *