Controale pentru verificarea măsurilor de asigurare a pazei bunurilor

0

În decursul lunii mai a.c, ofițerii din cadrul Serviciului de Ordine Publică Neamț au organizat două acţiuni pentru verificarea măsurilor de asigurare a pazei bunurilor de către administratorii caselor de amanet, a magazinelor de bijuterii de pe raza județului Neamț și pentru verificarea sistemelor de securitate aparţinând deținătorilor de automate de jocuri de noroc de tip slot-machines din mediul urban.

Astfel, în perioada 08.05 -29.05.2017, împreună cu polițiștii subunităților municipale și orășenești au fost derulate mai multe controale, fiind verificate 29 de obiective (case de amanet și magazine de bijuterii), de pe raza judeţului Neamţ. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale în valoare de 4000 de lei.

În aceeași perioadă, polițiștii au verificat și sistemele de securitate aparţinând deținătorilor de automate de jocuri de noroc de tip slot-machines, din mediul urban. Cu această ocazie au fost controlate 37 de unități economice deținătoare de aparate de jocuri de noroc. Pentru abaterile de la legislația privind paza și protecția bunurilor, polițiștii au aplicat 9 sancțiuni contravenționale, în valoare de 8000 lei.

sursa: IPJ Neamț


Reclama sponsorizata
Articole, Stiri locale, Targu Neamt

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. *

Stiri de ultima ora

Ramofarm Târgu Neamț

Pelerinaje și excursii

megatravel

Mersul trenurilor

Spatiu publicitarReclama sponsorizata
Reclama sponsorizata

Publicitate

monumente

cetate

cuiejdel

humulesti

neamt

bacau

harghita

roman

roznov

piatra

neamt news

seosite

romaniahost

einstein

Editie print