Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 17 februarie 2019
  • :
  • :

Delegația Ministerului Apelor și Pădurilor, întâlnire de lucru la Farcașa cu primarii din zonă

Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, împreună cu o echipă din care fac parte Directorul Administrației Naționale „Apele Române”, Victor Sandu, directorul Administrației Bazinale de Apă Siret, Emil Vamanu, directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Neamț, Stelian Mihăilă, a venit astăzi în Neamț pentru a analiza la fața locului efectele inundațiilor din ultima perioadă.

Localităţile Farcașa şi Borca au fost puternic afectate de inundaţiile de săptămâna trecută. Astăzi, delegația de la minister a mai vizitat amenajarea de pe Cracău – Slobozia, Roznov, acumularea de la Bâtca Doamnei și barajul de la Bicaz. 

La această oră, la primăria Farcașa are loc o întâlnire de lucru cu primarii din zonă: Dămuc, Pipirig, Farcașa, Borca, Ceahlău, Poiana Teiului și alții pentru a discuta aspecte importante care țin de competența Ministerului Apelor și Pădurilor.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *