Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 21 octombrie 2018
  • :
  • :

Doi viitori ofiţeri ai Jandarmeriei Române, în practică la subunitatea din Târgu Neamţ

Începând de luni, 12 februarie a.c., timp de 4 săptămâni, patru studenţi de la Academia de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza”, Bucureşti, vor desfăşura stagiul de practică prevăzut de programa de învăţământ în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ.

La subunitatea din Târgu Neamţ au fost repartizaţi studentul fruntaş Ignea Andrei şi studentul Bandor Mihai Alexandru. Ceilalţi doi studenţi, Monoranu Andrei şi Popescu Daniel vor desfăşura stadiul de practică la Roman, toţi cu aceeași uniformă și cu un obiectiv comun: punerea în practică a noţiunilor teoretice dobândite în academie.

Studenţii jandarmi vor fi planificaţi în misiuni specifice unde vor fi însoţiţi şi îndrumaţi tot timpul de tutori-jandarmi cu experienţă în activitatea profesională care îi vor ajuta să-şi aprofundeze cunoştinţele teoretice prevăzute în actele normative cu incidenţă în domeniul ordinii publice şi al pazei şi protecţiei instituţionale.

Colectivul Jandarmeriei Neamţ le urează mult succes studenţilor aflaţi în practică, viitori ofiţeri ai Jandarmeriei Române.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *