Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 23 ianuarie 2019
  • :
  • :

Ei sunt şefii de promoție, mândria liceelor din Târgu Neamț:

Elevii de clasa a XII-a și-au încheiat (temporar sau definitiv) socotelile cu școala, iar în curând vor intra în febra examenului de Bacalaureat. Ambiția, munca, perseverența și seriozitatea cu care au privit cei patru ani de liceu se reflectă în media generală și, implicit, în cunoștințele asimilate pe parcursul ultimilor patru ani.

Dintre sutele de absolvenți ai liceelor din Târgu Neamț, doar trei se pot mândri cu statutul de șef de promoție, fiind cei mai buni din generația lor – generația Centenar.

La Liceul „Vasile Conta”, șef de promoție este Andrei Alexandru Harpa. A urmat învățământul liceal la filiera Tehnologică, profilul Servicii, domeniul Economic, specializarea Tehnician în activități economice. Dintre toți „contiștii” absolvenți, Andrei Harpa a avut cea mai mare medie generală, și anume 9,69.

La Colegiul Tehnic „Ion Creangă”, șefă de promoție a fost desemnată Simona- Andreea Ciocoiu. Ea a absolvit liceul cu medie generală 9,79. Simona Ciocoiu a studiat profilul Servicii, calificarea Tehnician în activități economice.

Gabriela Oglinzanu este numele șefei de promoție de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Târgu Neamț. A terminat ciclul liceal cu media generală 10, așadar s-ar putea spune că este „șefa șefilor de promoție” din Târgu Neamț, în an Centenar.

Se spune că anii de liceu sunt cea mai frumoasă perioadă din viața unui om. Cu siguranță, atât șefii de promoție, cât și colegii lor, pleacă din unitățile de învățământ târgunemțene cu un bagaj de cunoștințe bine închegat, cu amintiri de neuitat și cu speranța că tot ce au învățat le va fi de folos în viață.

Tot ce le rămâne de făcut este să arate lumii că natura ne aseamană, iar educația ne deosebește. Succes în viață!
Un comentariu la “Ei sunt şefii de promoție, mândria liceelor din Târgu Neamț:

  1. SELENA

    DE CE NU PUBLICAȚI ARTICOLELE
    admin: Nu intelegem la ce va referiti. Articolul este publicat, altfel n-ati putea comenta aici.

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *