Elev din Petricani, premiul III la Concursul Național de Fizică și Chimie pentru elevii de gimnaziu din mediul rural „Impuls Perpetuum”

0

În perioada 6-11 august, a avut loc Concursul Național de Fizică și Chimie pentru elevii de gimnaziu din mediul rural „Impuls Perpetuum”, desfășurat la Slobozia- Ialomița. În cele 3 ore de concurs, participanţii din întreaga ţară au susţinut o probă teoretică (probleme de fizică şi chimie) şi o probă experimentală (lucrări de laborator).

Lotul județului Neamț s-a întors cu rezultate remarcabile, care reconfirmă valoarea școlii nemțene de fizică și chimie:

Elevului Iulian Tomovici din comuna Petricani, dorința de a acumula cât mai multe cunoştinţe  cu privire la fizică şi chimie i-a fost insuflată de profesorii Carmen Adiaconiţei (Fizică) şi Daniela Cristei (Chimie), de la Liceul Tehnologic din localitate. Orele de studiu n-au fost în zadar, elevul reușind să obţină premiul III la nivel naţional din partea Ministerului Educației și Premiul Special la Fizică. Pentru dânsul, a fost ultima participare la această competiţie dedicată elevilor de gimnaziu din mediul rural. În septembrie, Iulian începe ciclul liceal, la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” din Târgu Neamţ.

Felicitări tuturor elevilor pentru performanțele obţinute! Mult succes la viitoarele competiții!


Reclama sponsorizata
Articole, Educație, Stiri locale, Targu Neamt

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. *

Stiri de ultima ora

Ramofarm Târgu Neamț

Pelerinaje și excursii

megatravel

Mersul trenurilor

Spatiu publicitarReclama sponsorizata
Reclama sponsorizata

Publicitate

monumente

cetate

cuiejdel

humulesti

neamt

bacau

harghita

roman

roznov

piatra

neamt news

seosite

romaniahost

einstein

Editie print