Eleva-mamă care a luat BAC-ul cu 9,96, premiată pentru curaj și străduință

2

Pe Maria Elisa Pălimaru schimbările din viață nu au doborât-o, ci au determinat-o să se ambiționeze pentru a-și croi un drum corect în viață. Deși în ultimul an de liceu a dat naștere unei fețite, tânăra din județul Vaslui a avut susținerea familiei și și-a continuat studiile. Mai mult decât atât, a luat examenul de Bacalaureat cu 9,96, a treia cea mai bună notă din întreg județul Vaslui.

Pentru curajul  și străduința de care a dat dovadă  și pentru performanța obținută la examenul de Bacalaureat, Maria Elisa Pălimaru a fost distinsă cu diploma de merit „Antim Ivireanul” . Premierea tinerei a fost posibilă datorită colaborării dintre prof. Elena Preda de la Asociația Profesorilor de Istorie din Neamț (APIN) și Aureliu Surulescu (cel care a jucat rolul lui Ștefan cel Mare în cadrul Festivalului Medieval de la Târgu Neamț și  reprezentant al Organizației „Neamunit”).

Maria Elisa Pălimaru are un viitor luminos în față. E deja studentă la Drept și probabil va fi una dintre apărătoarele tinerelor care trec prin aceeași situație:

Andreea Trăsnea

Operator imagine/ Editor montaj: Dacian Aniței

2 Comentarii
  1. mihaela spune

    un exemplu ptr acei tineri care se vor a fi elevi ,dar nu fac nimic altceva în timpul orelor de curs decât să piardă timpul cu telefoanele și tabletele.

  2. […] care primesc mâncarea gratuit. De asemenea, Neamunit a sprijinit Referendumul pentru Familie, a ajutat elevi eminenți cu situații materiale dificile, dar a și organizat târguri pentru producători locali.  […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate