Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 20 octombrie 2018
  • :
  • :

EVENIMENT INEDIT la TÂRGU NEAMȚ: Te tunzi și ajuți un copil!

În prag de Crăciun, o mână de tineri sufletiști din orașul Târgu Neamț demarează o campanie inedită de strângere de fonduri pentru copiii defavorizați.

Persoanele care au nevoie de o tunsoare și vor, în același timp, să facă o faptă bună, sunt invitate sâmbătă, 9 decembrie, la Casa Culturii „Ion Creangă”. Aici, Ciocârlan Toma Marian (Tomi the Barber de la BarberShop Studio and Academy, unul dintre cei mai buni în domeniu din România) și frații lui vor tunde pe bază de donație.

Practic, toți banii pe care îl vor da cei care vin să se tundă la Casa Culturii pe parcursul zilei de sâmbătă (începând cu ora 9.00) vor fi folosiți pentru a oferi, în prag de Crăciun, o bucurie copiilor din Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă din Târgu Neamț.

Clienților nu li se va impune o sumă anume pentru realizarea frizurii dorite, deși vor fi pe mâna unor profesioniști. Pentru tunsoarea dorită, clienții pot lăsa orice sumă au posibilitatea.

Dacă nu puteți ajunge sau frizura dumneavoastră nu mai necesită modificări în viitorul apropiat, puteți contribui printr-un simplu SHARE sau anunțând prietenii despre acest eveniment.

Nu uitați:

Frizuri pe bază de donație, sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 9.00 până când… nu mai fac față frizerii implicați, la Casa Culturii din Târgu Neamț.

Andreea Trăsnea

O acţiune asemănătoare a fost organizată cu succes şi în preajma sărbătorilor pascale.

ZiarTârguNeamt.RO susține această campanie inedită și vă garantează că nu veți fi tunși… de toți banii!

Felicitări acestor tineri sufletiști, pentru iniţiativă!  Spor la tuns!

 

 

ziar piatra neamtLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *