Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 20 octombrie 2018
  • :
  • :

Examen reuşit! Sportivii de la L.C. Ashihara Budokai Târgu Neamț, din ce în ce mai buni

Energie pozitivă s-a simţit duminică, 26 noiembrie, în sala de sport a Colegiului Tehnic „Ion Creangă”, acolo unde membri ai Clubului Sportiv L.C. Ashihara Budokai Târgu Neamț au susţinut un examen de grad KYU.

Au participat 34 de persoane, cu vârste cuprinse între 4 şi 44 de ani. De pe margine, au fost susţinuţi de familie ori prieteni.

Antrenorul Cristi Luculescu le-a fost alături atât spiritual, cât şi fizic şi i-a îndemnat să dea tot ce e mai bun din ei pentru a finaliza KYU mulţumiţi de ei înşişi.

„Examenul de grad KYU a constat in verificarea abilităţilor tehnice, test de spargeri şi test de lupte.

Gradul cel mai mare, 3Q, a avut un test de 20 de lupte la 1 minut şi jumătate repriza. Mai cu lacrimi, mai cu suspine, a trecut toată lumea, chiar dacă testul de lupte a fost dur”, ne-a precizat  antrenorul Cristi Luculescu, președintele Clubului Sportiv L.C. Ashihara Budokai Târgu Neamț.

Cel mai mare grad, 3Q, care care înseamnă centură verde cu tresă maron, a fost obţinut de patru sportivi- Cosmin Dima, Nelu Trăsnea, Lucian Atodiresei şi Sebi Solomon.

„Urmează  să facem un stagiu de pregătire cu Shihan Dave Jonkers, antrenorul legendarului Semmy Schilt. Avem promisiunea că vine la noi în primăvara lui 2018″, ne mărturiseşte cu optimism Cristi Luculescu, cel care promovează în zona Târgu Neamț artele marțiale și spiritul de fair play de peste 25 de ani.

La Clubul Sportiv L.C. Ashihara Budokai Târgu Neamț sunt în jur de 50 de membri înscrişi, însă ușile sunt deschise pentru toți cei care doresc să li se alăture. „Ashihara este un stil creat pentru autoapărare, iar obiectivul nostru principal este dezvoltarea personală. Îi aşteptăm să ni se alăture pe toţi cei care îşi doresc sănătate fizică şi psihică”, transmite Cristi Luculescu.

Andreea Trăsnea

ziar piatra neamtLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *