Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 27 mai 2018
  • :
  • :

Festivalul Best Pop-Rock o trimite de Yarina Cozma din Târgu Neamț direct în finala Festivalului Mamaia Copiilor

Rezultatele excepționale obținute la cea de-a doua ediție a Festivalului de interpretare „Best Pop-Rock”, desfășurat în perioada 10-11 iunie la Târgu Neamț i-au adus Yarinei Cozma o calificare direct în finala Festivalului Naţional de Creaţie şi Interpretare „Mamaia Copiilor”- 2017.

Dintre numeroșii participanți, tânăra din Târgu Neamț a reușit să impresioneze. Momentul artistic prestat pe scena Casei Culturii „Ion Creangă” i-au convins pe membrii juriului că dânsa este cea care merită premiul I la secțiunea Etno-Pop (categoria de vârstă 9-14 ani), Trofeul la secțiunea Pop individual- limba română (categoria de vârstă 12- 14 ani), Trofeul la secțiunea Pop individual- limbă străină (categoria 13-14 ani), Trofeul la secțiunea Rock individual (13-14 ani).

„Încă nu îmi vine să cred! E un mare vis frumos devenit realitate -Calificarea mea în finala Mamaia Copiilor este un mare vis frumos devenit realitate. Am interpretat o piesă scrisă de Virgil Popescu, >Te iubeam<. În primul rând, îi mulțumesc nespus celui ce mi-a acordat această șansă, domnului compozitor Viorel Gavrilă -Vicepreședinte U.C.M.R., domnlui Liviu Manolache – directorul festivalului și celorlalți membri ai juriului!(…)”, transmite Yarina Cozma.

Yarina are 14 ani și este elevă în clasa a VII-a la Colegiul Tehnic „Ion Creangă”. Muzica e pasiunea ei, iar părinții i-au susținut dintotdeauna visul de a deveni o stea.

„Sunt un copil simplu, vesel, care a visat că, într-o zi, va urca pe cele mai importante scene și va arăta lumii că, prin muncă și talent, poți obține rezultatele dorite,

Am început mica mea carieră cu o frumoasă melodie, de care îmi aduc minte fiindcă îi plăcea mamei mele: Eu vreau să fiu o stea. Și, de atunci, am participat la nenumărate evenimente muzicale.

Părinții mei m-au susținut, așa că am început să iau lecții de canto la Piatra Neamț. Nu este ușor, având în vedere că sunt în clasa a VII-a și la anul voi avea un examen de dat. Sper din tot sufletul să îi fac fericiți si să urmez această minunata cale a muzicii”, a conchis proaspăta finalistă a festivalului Mamaia Copiilor.

Felicitări, Yarina Cozma! Mult succes în continuare!

Andreea Trăsnea

ziar piatra neamtLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *