Festivalul Best Pop-Rock o trimite de Yarina Cozma din Târgu Neamț direct în finala Festivalului Mamaia Copiilor

0

Rezultatele excepționale obținute la cea de-a doua ediție a Festivalului de interpretare „Best Pop-Rock”, desfășurat în perioada 10-11 iunie la Târgu Neamț i-au adus Yarinei Cozma o calificare direct în finala Festivalului Naţional de Creaţie şi Interpretare „Mamaia Copiilor”- 2017.

Dintre numeroșii participanți, tânăra din Târgu Neamț a reușit să impresioneze. Momentul artistic prestat pe scena Casei Culturii „Ion Creangă” i-au convins pe membrii juriului că dânsa este cea care merită premiul I la secțiunea Etno-Pop (categoria de vârstă 9-14 ani), Trofeul la secțiunea Pop individual- limba română (categoria de vârstă 12- 14 ani), Trofeul la secțiunea Pop individual- limbă străină (categoria 13-14 ani), Trofeul la secțiunea Rock individual (13-14 ani).

„Încă nu îmi vine să cred! E un mare vis frumos devenit realitate -Calificarea mea în finala Mamaia Copiilor este un mare vis frumos devenit realitate. Am interpretat o piesă scrisă de Virgil Popescu, >Te iubeam<. În primul rând, îi mulțumesc nespus celui ce mi-a acordat această șansă, domnului compozitor Viorel Gavrilă -Vicepreședinte U.C.M.R., domnlui Liviu Manolache – directorul festivalului și celorlalți membri ai juriului!(…)”, transmite Yarina Cozma.

Yarina are 14 ani și este elevă în clasa a VII-a la Colegiul Tehnic „Ion Creangă”. Muzica e pasiunea ei, iar părinții i-au susținut dintotdeauna visul de a deveni o stea.

„Sunt un copil simplu, vesel, care a visat că, într-o zi, va urca pe cele mai importante scene și va arăta lumii că, prin muncă și talent, poți obține rezultatele dorite,

Am început mica mea carieră cu o frumoasă melodie, de care îmi aduc minte fiindcă îi plăcea mamei mele: Eu vreau să fiu o stea. Și, de atunci, am participat la nenumărate evenimente muzicale.

Părinții mei m-au susținut, așa că am început să iau lecții de canto la Piatra Neamț. Nu este ușor, având în vedere că sunt în clasa a VII-a și la anul voi avea un examen de dat. Sper din tot sufletul să îi fac fericiți si să urmez această minunata cale a muzicii”, a conchis proaspăta finalistă a festivalului Mamaia Copiilor.

Felicitări, Yarina Cozma! Mult succes în continuare!

Andreea Trăsnea


Reclama sponsorizata
-Ziar Neamt, Articole, Stirea zilei, Stiri locale, Targu Neamt

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. *

Stiri de ultima ora

Ramofarm Târgu Neamț

Pelerinaje și excursii

megatravel

Mersul trenurilor

Spatiu publicitarReclama sponsorizata
Reclama sponsorizata

Publicitate

monumente

cetate

cuiejdel

humulesti

neamt

bacau

harghita

roman

roznov

piatra

neamt news

seosite

romaniahost

einstein

Editie print