Încă un seif furat! Hoțul, prins și cercetat

2

În noaptea de duminică spre luni (25/26 mai 2014) a fost prădată o locuință din localitatea Grumăzești.

Suspectul a pătruns fără drept în casa persoanei vătămate și a sustras un seif metalic de aproximativ 10 kg, în care se aflau bani, bijuterii din aur și două telefoane mobile, potrivit unui comunicat IPJ Neamț. O echipă de polițiști s-a deplasat la fața locului pentru investigații.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Postului de Poliție Grumăzești s-a reușit identificarea și depistarea suspectului. Este vorba despre Bogdan Ioan B. din Vânători – Neamț. Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, a lucrat o perioadă acasă la păgubit. Luni, 26 mai, polițiștii au luat măsura reținerii acestuia pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Bogdan Ioan B. a fost prezentat Judecătoriei Târgu Neamț. Pe numele lui s-a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile și este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Prejudiciul, în valoare de 20 000 lei, a fost recuperat de către polițiști în proporție de 70%.

Andreea Trăsnea

2 Comentarii
  1. ioan spune

    „Suspectul a pătruns fără drept în casa” tare exprimarea

    1. Andreea Trăsnea spune

      Poți face o plângere la Poliția Română, cu propunerea de schimbare a vocabularului 🙂 Această exprimare „tare” aparține Inspectoratului de Poliție al județului Neamț și este des întâlnită în rândul polițiștilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate