Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 21 iulie 2018
  • :
  • :

Incendiu la o anexă gospodărească. Pompierii de la Târgu Neamţ, 3 ore de luptă cu flăcările

Duminică, 3 decembrie, la ora 04:13, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărească, în oraşul Tîrgu Neamţ, strada Cuza Vodă.

La locul indicat de apelant s-au deplasat trei echipaje de pompieri militari cu trei autospeciale de stingere şi un echipaj de paramedici cu o ambulanţă SMURD (EPA) din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamţ şi un voluntar din cadrul SVSU Tîrgu Neamţ.

În urma evenimentului au ars acoperişul construcţiei cu o suprafaţă de cca. 80 mp, realizat din lemn cu învelitoare din azbociment, aparatură electrocasnică aflată în interior, scule gospodăreşti, articole vestimentare şi alte bunuri.

Pompierii militari s-au luptat cu flăcările aproximativ trei ore.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,scurtcircuit electric la un aparat electric lăsat sub tensiune”, potrivit ISU Neamt.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *