Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 20 octombrie 2018
  • :
  • :

Incendiu la o anexă gospodărească. Pompierii de la Târgu Neamţ, 3 ore de luptă cu flăcările

Duminică, 3 decembrie, la ora 04:13, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărească, în oraşul Tîrgu Neamţ, strada Cuza Vodă.

La locul indicat de apelant s-au deplasat trei echipaje de pompieri militari cu trei autospeciale de stingere şi un echipaj de paramedici cu o ambulanţă SMURD (EPA) din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamţ şi un voluntar din cadrul SVSU Tîrgu Neamţ.

În urma evenimentului au ars acoperişul construcţiei cu o suprafaţă de cca. 80 mp, realizat din lemn cu învelitoare din azbociment, aparatură electrocasnică aflată în interior, scule gospodăreşti, articole vestimentare şi alte bunuri.

Pompierii militari s-au luptat cu flăcările aproximativ trei ore.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,scurtcircuit electric la un aparat electric lăsat sub tensiune”, potrivit ISU Neamt.

ziar piatra neamtLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *