Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 19 octombrie 2019
 • :
 • :

Membrii PSD Târgu Neamț au mers la vot

Duminică, 11 octombrie, au fost organizate alegeri la nivel national în cadrul Partidului Social Democrat pentru stabilirea viitorului președinte al partidului. PSD-iștii au avut un singur candidat pe buletinul de vot: Liviu Dragnea.

La Târgu Neamț, membrii PSD s-au prezentat în fața urnei de votare încă de dimineață,  fluxul maxim fiind între orele 11.30 și 13.00. După ce au votat, alegătorii au completat câte un chestionar cu întrebări legate de activitatea partidului şi preşedinţii acestuia, ale cărui date vor fi centralizate la nivel naţional.

Votul s-a încheiat la ora 20.00, iar prezența la urne a fost de aproximativ 97%:

Reporter/ Editor montaj: Andreea TRĂSNEA, Operator imagine: Dacian ANIȚEI
7 comentarii la “Membrii PSD Târgu Neamț au mers la vot

 1. AZa

  Au avut si multi candidati ca sa voteze 1 din 1 :)) imi vine sa rad cu lacrimi de aceasta stire, au votat si ei pe unicul candidat.
  Stire de la hotnews: http://bit.ly/1k1t5cH Liviu Dragnea, unicul candidat, este noul presedinte al PSD. Prezenta la vot de 81,23%, rezultatele finale vor fi anuntate luni.

  97% prezenta la vot restul 3% sunt tradatori :D.

  Raspunde
 2. uncetatean

  Acest moment poate candida la locul de cea mai penibila chemare la vot ,din ultimii ani. Identica cu chemarile ceausiste ,de a vota un singur candidat.
  Psd.isti = penibili sociali-comunisti ai Romaniei

  Raspunde
 3. cr

  Dragnea va fi ADRIAN NASTASE IN RELUARE CAT DE CURAND! Vad ca intreg partidul va face zid in jurul lui si va zice ca l-a condamnat BASESCU!PENIBILI!

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *