Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 9 decembrie 2018
  • :
  • :

Micii atleți din Târgu Neamț, rezultate deosebite la Campionatul Național de Atletism pentru copii, etapa zonală

În perioada 10-11 martie, micii atleți ai Clubului Sportiv Școlar Târgu Neamț au participat la etapa zonală a Campionatul Național de Atletism pentru copii, desfășurată la Bacău.

Aceștia s-au întors acasă cu rezultate deosebite, care demonstrează pregătirea lor intensă și pasiunea pentru atletism.

Astfel, la categoria Copii 3, au obținut locul I în proba de ștafetă 4 x 50 m în componența: Budurleanu-Muraru Massimo, Avasâlcăi Andrei, Stafie Robert și Apostol Cosmin. În proba de 50 m plat, Budurleanu-Muraru Massimo a urcat pe treapta a treia a podiumului și a reușit un nou record personal.

La proba de aruncare a greutății, atletul Stafie Robert a cucerit locul I, deși a fost la prima lui competiție de acest nivel, iar Luca Patricia a obținut locul 6 în proba de 200m plat, la câteva sutimi de locul 3.

La categoria Copii 2, în proba de 600 m plat, atletul Petrescu Gabriel a obținut locul 5 cu un record personal și locul 6 în proba de ștafetă alături de colegii lui, Elisei Florin, Stafie Robert și Hrinca Mihai (antrenat de profesorul Zaharia Ionuț).

La categoria Copii 1, atletul Palade Eusebiu a obținut un meritoriu loc 2 în proba de 800 m plat depăsindu-și propriul record personal cu 7 secunde.

„Sunt extrem de mândru de acești copii! Au dovedit că sunt talentați, ambițioși, autodepășindu-se la fiecare competiție.  Majoritatea dintre ei fac atletism doar de câteva luni de zile și asta mă bucură, îmi dau mari speranțe pe viitor de rezultate cât mai bune.

Țin să mulțumesc părinților pentru încurajare și implicare și nu în ultimul rând domnului director Pavel Laurențiu pentru tot sprijinul acordat!”, a declarat antrenorul Cătălin Suhani.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *