Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 18 februarie 2019
  • :
  • :

Ministrul Apelor și Pădurilor, vizită de lucru la acumularea de la Bâtca Doamnei. Demersuri pentru decolmatare

Ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, se află astăzi la Neamț pentru, pentru a prezenta investiţiile Ministerului Apelor şi Pădurilor în acest judeţ, pentru a inspecta stadiul mai multor lucrări din cadrul unor investiţii deosebit de importante pentru această zonă, dar și pentru a analiza la fața locului efectele inundațiilor din ultima perioadă.

După vizita efectuată la amenajarea pe Cracău de la Slobozia – Roznov (click aici), delegația de la Ministerul Apelor și Pădurilor a efectuat o vizită de lucru la acumularea de la Bâtca, pentru a stabili demersurile necesare în vederea decolmatării pentru a nu fi probleme cu calitatea apei furnizate municipiului Piatra-Neamț. 

Reprezentanții din minister s-au oprit la coada lacului și au discutat posibilitatea de a lua de aici temporar apa pentru a seca restul lacului până la barajul de la Bâtca în vederea realizării unei decolmatări mai facile, mecanic, cu utilaje uzuale, nu prin dragare, metodă care e mult mai scumpă și durează mult mai mult.

Ministru Apelor și Pădurilor la acumularea de la Bâtca Doamnei

Delegația de la Ministerul Apelor și Pădurilor a efectuat o vizită de lucru la acumularea de la Bâtca, pentru a stabili demersurile necesare în vederea decolmatării pentru a nu fi probleme cu calitatea apei furnizate municipiului Piatra-Neamț.

Publicată de Ziar Piatra Neamt pe Vineri, 6 Iulie 2018
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *