Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 19 iunie 2018
 • :
 • :

Moș Crăciun i-a adus un mandat de consilier județean fostului primar de Răucești

xIlie Apostoae, fostul primar al comunei Răucești este de joi, 22 decembrie, consilier județean cu acte în regulă.

Acesta   fost validat în nou funcție și și-a depus jurământul în cadrul ședinței ordinare a legislativului județean: Subsemnatul, Ilie Apostoae, jur să respect Constituția și să fac, cu bună- credință, tot ceea ce stă în puterea și priceperea mea  pentru binele locuitorilor județului Neamț! Așa să-mi ajute Dumnezeu!, a spus noul ales, cu mâna pe Biblie.

Ilie Apostoae a fost primarul comunei Răucești timp de 12 ani, până în iunie a.c., când alegerile locale au fost câștigate de Dumitru Bălăjel.

În cadrul aceleiași ședințe de CJ, a fost validat în funcția de consilier județean și Dragoș Nicolae Andone. Cei doi îi înlocuiesc în legislativ pe Dănuț Andrușcă și Dan Manoliu, deveniți parlamentari în urma scrutinului din 11 decembrie a.c.

Andreea Trăsnea

ziar piatra neamt3 comentarii la “Moș Crăciun i-a adus un mandat de consilier județean fostului primar de Răucești

 1. AR

  INCET INCET SE REFACE FOSTUL PDL IN CJ.INca o mutare ca aceasta GRESITA SI ARSENE PLEACA CU VOTURILE CONSILIERILOR.GRESITA MISCARE A PSD!!! APOSTOAIE TRASEIST FIIND, E NUMAI BUN S A TREACA LA BASESCU.

  Raspunde
 2. Frasana

  Se zice ca: ,, cine fuge ,dupa doi iepuri, nu prinde nici unul,, .Ilie Apostoae ,a prins unul . Nu mai e ,ce a fost ,dar , îi va fi bine pentru diferite love /li şi de acum in colo!!!

  Raspunde
 3. luca

  politica e mai rea ca diareea!e mai periculoasa ca mafia! si e mai sireata cat o turma de vulpi!asa se explica existenta celor doua pensiuni ale domnului fost primar de la oglinzi!rusineeeee!pensiuni in care nu intra nimeni cu aniiiii,dar sunt pensiuni rentabile

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *