Moș Crăciun i-a adus un mandat de consilier județean fostului primar de Răucești

3

xIlie Apostoae, fostul primar al comunei Răucești este de joi, 22 decembrie, consilier județean cu acte în regulă.

Acesta   fost validat în nou funcție și și-a depus jurământul în cadrul ședinței ordinare a legislativului județean: Subsemnatul, Ilie Apostoae, jur să respect Constituția și să fac, cu bună- credință, tot ceea ce stă în puterea și priceperea mea  pentru binele locuitorilor județului Neamț! Așa să-mi ajute Dumnezeu!, a spus noul ales, cu mâna pe Biblie.

Ilie Apostoae a fost primarul comunei Răucești timp de 12 ani, până în iunie a.c., când alegerile locale au fost câștigate de Dumitru Bălăjel.

În cadrul aceleiași ședințe de CJ, a fost validat în funcția de consilier județean și Dragoș Nicolae Andone. Cei doi îi înlocuiesc în legislativ pe Dănuț Andrușcă și Dan Manoliu, deveniți parlamentari în urma scrutinului din 11 decembrie a.c.

Andreea Trăsnea

banner

Reclama sponsorizata
Articole, Stiri de ultima ora, Stiri locale, Targu Neamt

3 Comentarii

 1. luca 11 ianuarie 2017 la 23:10 -  Răspunde

  politica e mai rea ca diareea!e mai periculoasa ca mafia! si e mai sireata cat o turma de vulpi!asa se explica existenta celor doua pensiuni ale domnului fost primar de la oglinzi!rusineeeee!pensiuni in care nu intra nimeni cu aniiiii,dar sunt pensiuni rentabile

 2. Frasana 10 ianuarie 2017 la 20:30 -  Răspunde

  Se zice ca: ,, cine fuge ,dupa doi iepuri, nu prinde nici unul,, .Ilie Apostoae ,a prins unul . Nu mai e ,ce a fost ,dar , îi va fi bine pentru diferite love /li şi de acum in colo!!!

 3. AR 23 decembrie 2016 la 20:19 -  Răspunde

  INCET INCET SE REFACE FOSTUL PDL IN CJ.INca o mutare ca aceasta GRESITA SI ARSENE PLEACA CU VOTURILE CONSILIERILOR.GRESITA MISCARE A PSD!!! APOSTOAIE TRASEIST FIIND, E NUMAI BUN S A TREACA LA BASESCU.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. *

Stiri de ultima ora

 • Noapte de foc pentru pompierii din Tîrgu Neamţ

  Noaptea trecută la ora 03:46, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la […]

Ramofarm Târgu Neamț

Pelerinaje și excursii

megatravel

Mersul trenurilor

Spatiu publicitarReclama sponsorizata
Reclama sponsorizata

Publicitate


monumente

cetate

cuiejdel

humulesti

neamt

bacau

harghita

roman

roznov

piatra

neamt news

seosite

romaniahost

einstein

Editie print