Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 22 iulie 2018
  • :
  • :

O singură misiune, zilnic: alungarea cerşetorilor din Târgu Neamţ!

Cerşetorii care îşi fac veacul prin oraşul Târgu Neamţ vor avea, în curând, o altă bătaie de cap. Primarul Daniel Harpa intenţionează să asigure un post fix în zona Intim- Central. Este traseul cel mai frecventat de persoanele de etnie rromă care cer, insistent, bani de la trecători.

„În prezent, se desfășoară concursul pentru ocuparea a două posturi de agent pază în cadrul Serviciului Poliția Locală. După angajarea candidaților declarați câștigători, unul dintre polițiștii locali din Târgu Neamț va avea datoria de a supraveghea zona dintre fostul Restaurant Intim și Policlinică, pentru prevenirea și combaterea fenomenului de cerșetorie.

Vrem să asigurăm acest post fix în zona respectivă, plus patrulare în permanență pe traseu, de la sensul giratoriu de la Policlinică până la fostul Intim, inclusiv zona pieței, astfel încât să combatem cerşetoria”, ne-a declarat primarul Daniel Harpa.

Important e ca trecătorii să nu mai dea bani celor care cerșesc, majoritatea copii de etnie rromă. Indiferent cât de insistenţi sunt, indiferent de cât de nevinovaţi par. Singurul lucru care îi ţine pe străzi sunt banii obținuți fără niciun efort. Acest lucru este pentru ei o normalitate, transmisă din generație în generație. Ei sunt uniți, haideți să fim și noi, urbea din Târgu Neamț. Avem cel puțin o dorință comună: să scăpăm de cerșetori, în special de cei agresivi, de etnie rromă, o dată pentru totdeauna.

ziar piatra neamt3 comentarii la “O singură misiune, zilnic: alungarea cerşetorilor din Târgu Neamţ!

  1. Andrei

    Tot e bine ca v-ati mobilizat. Dar am si eu o intrebare… Ceilalti gardieni publici… scuzati, politisti rura… aaa …comunitari parca… locali… in fine, cum s-or mai chema acesti mandri protectori ai tinutului, salariati ai primariei… aia pe unde sunt si cu ce se ocupa de cativa ani incoace? Ca Targu Neamt a ajuns pe buna dreptate un oras sinonim cu cersetoria… Bun bun, va patrula unul – apreciem.. dar restul? Restul unde sunt? Pe restul pentru ce-i platim :))

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *