Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 23 ianuarie 2019
  • :
  • :

Pe rețelele de socializare se anunță în august un mega protest al românilor din diaspora împotriva Guvernului

Românii din Diaspora vin la București să dea jos Guvernul și anunță un miting de un milion de oameni în luna august.

Evenimentul creat pe rețeaua de socializare se intitulează PE 10 AUGUST TOATĂ ROMÂNIA VINE LA BUCUREȘTI! JOS GUVERNUL!!!  (click aici pentru evenimentul postat pe facebook)

Conform mesajului postat în mediul online, se dorește crearea unui miting cu un milion de românii din străinătate care să participe la un mega protest împotriva Guvernului.

Protestul ar urma sa aibă loc pe 10/11 august, atunci când majoritatea românilor se întorc în vacanță în România, după cum notează site-ul stiridiaspora.ro.

În doar câteva ore, doar pe grupul din Marea Britanie, postarea a strâns aproximativ 10 000 de share-uri și numeroase reacții.
Un comentariu la “Pe rețelele de socializare se anunță în august un mega protest al românilor din diaspora împotriva Guvernului

  1. George

    E cam târziu în august. Ar fi imperios necesar să se facă pe 19 și 20 iunie și la Guvern și la Parlament. Stim cu toții de ce.

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *