Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 23 ianuarie 2019
 • :
 • :

PEPCO vine la Târgu Neamț, autogara veche dispare

Deschiderea primului magazin Pepco la Târgu Neamț este mai mult ca sigură.

Pe site-ul oficial al retailer-ului, a început recrutarea de personal, primul post scos la concurs fiind cel de șef/ șef adjunct de magazin.

Locația PEPCO va fi la fosta autogară TMD (Mondotour) de pe strada Cuza- Vodă.

Zona a fost deja îngrădită. Nici călătorii și nici șoferii nu mai au acces pe peroanele autogării „vechi”, cum era ea cunoscută. E „domeniu privat, accesul interzis„…

Potrivit oficialităților locale, se caută soluții și un alt spațiu de staționare pentru microbuzele și autobuzele care până nu demult luau și lăsau pasagerii în locația menționată.

De ani de zile, proprietar al clădirii și al terenului aferent este o societate privată, și anume grupul de firme TCE 3 Brazi. Compania este cea care a decis să închidă autogara și să concesioneze clădirea și terenul către PEPCO. Amintim că tot în curtea lor funcționează și magazinul Profi, inaugurat în decembrie 2017.

Revenind la marele lanţ polonez de magazine de haine, accesorii, jucării şi produse pentru casă, de tip discount, candidatul pentru postul de șef/șef adjunct de magazin la viitorul Pepco Târgu Neamț trebuie să știe că se califică dacă:

 • are studii medii (studiile superioare sunt un avantaj)
 • Are minim 2 ani experiență în retail
 • Are abilitatea de a planifica și atinge obiective pe termen mediu sau lung
 • A condus cu succes echipe de oameni, are spirit de echipă și aptitudini organizatorice
 • Este rezistentă la stres, orientată catre client
 • Are cunoștințe de operare calculator
 • Cunoaște limba engleză (un avantaj)

Amănunte, aici (click)
6 comentarii la “PEPCO vine la Târgu Neamț, autogara veche dispare

 1. dani

  Cum adica mentionati ca e teren privat si face fiecare ce vrea ?
  (admin: fără jigniri, vă rugăm) de ce nu spuneti cum arnautu i-a dat aproape gratis acest teren lui Taratza (RIP) acu ceva ani ?

  Raspunde
 2. Ioan Micu

  e normal se inchide un lucru care nu mai merge si se deschide altul, e simplu asa e peste tot pe lumea asta. Cat despre cum a ajuns in posesia TCE aveti dovezi ca a fost gratis sau ce inseaman aproape gratis? Daca spuenti ceva spuneti pana la capat daor sunteti ziar independent

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *