Premii surpriza de Pasti in magazinele ARIANIS

      Clientii magazinelor ARIANIS din Targu Neamt sunt rasplatiti pentru fidelitate. Ca in fiecare an, in preajma marilor sarbatori, Market Arianis si Olimp, organizeaza Tombola de Pasti. Pe langa peturile accesibile si promotiile la diferite produse de care au parte cumparatorii, acestia beneficiaza si de cadouri in electrocasnice si electronice. Clientii care achizitioneaza produse in valoare de minim 100 de lei pe un bon fiscal, au sanse mari de castig. Pentru a participa la Tombola de Pasti, bonul fiscal trebuie completat pe verso cu numele, domiciliul si numarul de telefon al posesorului si introdus in urnele special amenajate la casa.

Cei mai norocosi dintre clienti vor intra in posesia unei masini de spalat, oale sub presiune, fier de calcat, tablete si altele.

Campania se desfasoara pana marti, 22 aprilie 2014 la ora 15.00, cand va avea loc si extragerea. Castigatorii premiilor puse in joc vor fi anuntati telefonic.

Viorela Gherasim

Art. pub.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate