Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 27 mai 2018
  • :
  • :

Primăria Crăcăoani, eforturi pentru continuarea investiţiilor în comună

Primăria comunei Crăcăoani face eforturi pentru a transforma localitatea într-una dintre cele mai atractive şi moderne comune nemţene.

Ultima decizie luată de primarul Petre Zamfir şi consilierii locali este obţinerea unui credit bancar pentru achiziționarea unui buldoexcavator și continuarea unor lucrări de modernizare a infrastructurii rutiere.

Este vorba despre un împrumut avantajos și necesar, în valoare de 100.000 lei. Banii îi vom lua în 2018 și vor fi folosiți pentru mai multe investiții în comuna noastră.

Va fi achiziționat un buldoexcavator, de folos în decolmatarea pârâielor, deszăpezirea ulițelor etc. Noi nu contractăm aceste servicii, pentru a economici banii de la bugetul local. Buldovexcavatorul din dotare este vechi şi nu mai poate fi folosit.

De asemenea, ne-am propus să alocăm în jur de 7 miliarde pentru continuarea lucrărilor de asfaltare spre Magazia-Mitocu Bălan. Infrastructura rutieră rămâne una dintre prioritățile mele”, precizează primarul Petre Zamfir.

Edilul este încrezător că şi CJ Neamţ va sprijini în continuare modernizarea comunei Crăcăoani. Menţionăm şi că localitatea poate fi dată oricând drept exemplu în ceea ce priveşte atragerea de fonduri guvernamentale şi europene.

Andreea Trăsnea
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *