Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 21 martie 2019
  • :
  • :

Primăria Petricani începe curăţenia de primăvară

În perioada 19 martie – 5 aprilie, Primăria comunei Petricani organizează acţiunea de salubrizare generală a localității, în cadrul programului „Curățenia de primăvară 2018”.

Pentru acest an, am gândit un program de curățenie mai eficient și am luat în considerare data Sărbătorilor Pascale.

Anterior acestei mari sărbători, oamenii au obiceiul de a face curățenie generală în locuințe, aşadar noi vom efectua curățenie în întreaga comună, precizează Ticuşor Vasiliu, primarul comunei Petricani.

Acţiunea de curăţenie a domeniului public în toate satele comunei Petricani se va desfăşura cu persoanele care beneficiază de ajutor social și care sunt obligate prin lege să efectueze muncă în folosul comunității, potrivit viceprimarului Ioan Cristian Apostol.

Astfel, vor curățate spațiile verzi, şanţurile şi trotuarele, vor fi toaletaţi copacii, se vor igieniza cursurile de apă ş.a.m.d.

„Dacă sunt zone din spațiul public unde ne recomandați să intervenim, o facem cu cea mai mare plăcere! Urăm cetățenilor din comuna Petricani O PRIMĂVARĂ CURATĂ!”, transmit autorităţile locale.

Andreea T.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *