Primăria Târgu Neamț scoate la concurs postul de city-manager

3

În curând, Târgu Neamț va avea un nou city-manager, care se va ocupa exclusiv  de administrarea orașului. Postul ocupat până nu demult de către Vasile Apopei, noul viceprimar de Târgu Neamț, a fost scos la concurs , iar cei interesați trebuie să întrunească mai multe condiții pentru a intra în cursa pentru râvnitul loc de muncă.

primaria targu neamttDosarele de înscriere se depun până pe data de 2 august, la Compartimentul Registratură din cadrul Primăriei Târgu Neamț și trebuie să conțină obligatoriu următoarele documente: cerere de înscriere la concurs, copie după un act de identitate,  copiile documentelor care atestă nivelul studiilor, cazierul judiciar, adeverință medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare eliberată cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului, CV, proiect de management și scrisoare de intenție.

După selecția dosarelor, candidații vor susține o probă scrisă, la data de 16 august. Interviul susținut pe 18 august este însă proba decisivă și constă în prezentarea unui plan de management, proiect care va sta la baza încheierii ulterioare a contractului de management. Proiectul de management conține, în principal, expunerea de metode, strategii, programe, proiecte, măsuri ce vor fi avute în vedere în perioada de executare a contractului, estimări asupra posibilităților de realizare a obiectivelor și asupra gradului de îndeplinire a acestora, mijloace, expertize, experiențe ce se preconizează a se utliza, analize, asupra condițiilor de dezvoltare economico-socială, propuneri de îmbunătățire și utilizare a tuturor factorilor implicate în transformarea, modernizarea și dezvoltarea urbanistică, creșterea economică și a nivelului de trai al populației.

Mai multe detalii despre modul de desfășurare a concursului pentru postul de administrator public găsiți pe site-ul Primăriei Târgu Neamț, la sediul instituției (compartimentul Resurse Umane) sau la numărul de telefon 0233790245.

dolinex
3 Comentarii
 1. AR spune

  Sponsoru dr Truta,pe cine sustine? Doamna Fedeles are emotii???

 2. Ariana spune

  Toata lumea o stie pe d-na Fedeles si probabil nimeni nu-i contesta meritele, dar parca nu e corect sa o laudati cand in cursa sunt mai multi candidati!

  1. Andreea Trăsnea spune

   Nu există nicio referire la ea în articol. Cine a lăudat-o??!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate