Puteți susține cu un VOT jurnalistul din Neamț nominalizat la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială

0

Un jurnalist din Neamț a fost nominalizat  la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială,  categoria “Personalităţi care Susţin Asistenţa Socială”, Premiul pentru Jurnalism.

Este vorba despre Andreea Trăsnea, redactor-șef ZiarTarguNeamt.RO și jurnalist în grupul nostru de presă.

Această nominalizare ne onorează, iar pentru a ajunge în finala competiției, are nevoie de voturile dumneavoastră. Vă invităm să o susţineţi acordându-i votul online, pe site-ul poll.cnasr.ro (click AICI).

“Prin prisma meseriei mele, întâlnesc periodic persoane dezavantajate. Relatând poveștile lor, uneori mi-e imposibil să nu trec peste acea barieră invizibilă numită nepărtinire. Așa am ajuns să lupt, cu armele din dotarea unui jurnalist, pentru rezolvarea mai multor cazuri sociale din zona Târgu Neamț. Într-un efort comun de a sprijini acei oameni loviți de soartă, se pare că am construit o punte de solidaritate profesională cu asistenții sociali pe care i-am întâlnit, dar și cu cititorii noștri, care, din fericire, nu rămân indiferenți la problemele semenilor.

Asistența socială e un domeniu încă neînțeles de multă lume. Însă, pentru a se dezvolta și a oferi servicii de calitate beneficiarilor, uneori are nevoie de o mână de ajutor. Mass-media îi poate oferi măcar un deget”, spune Andreea Trăsnea.

Competiția este acerbă, așadar avem nevoie de toată susținerea dumneavoastră, a cititorilor noștri, pentru a reuși să aducem premiul pentru Jurnalism în județul Neamț.

O puteți vota aici, până pe 26 februarie, ora 00.00, zilnic, de pe orice device (PC, laptop, telefon etc).

După ce bifați în dreptul numelui Trăsnea Andreea, nu uitați să apăsați butonul VOTAT din josul paginii.

Gala Excelenței în Asistența Socială se află la cea de-a V-a ediție și este organizată de Colegiul Național al Asistenților Sociali din România (CNASR).  Recunoașterea publică, rezultatele profesionale deosebite, constituirea de modele de urmat și contribuția la promovarea imaginii profesiei, vor stabili și anul acesta câștigătorii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate