Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 20 octombrie 2018
  • :
  • :

Sacrificiu suprem. O tânără și-a dat viața azi la maternitatea din Piatra-Neamț pentru copilul pe care l-a născut

O tragedie greu de imaginat pentru oamenii obișnuiți s-a petrecut în această dimineață, de Ziua României, la maternitatea din Piatra-Neamț. O tânără, cu puțin peste 20 de ani, a murit în timp ce a dat viață unui copil.

Tânăra, cu probleme cardiace, a ales să țină sarcina până la final deși cunoștea riscurile majore la care se supune. A ales între viața ei și a copilului.

Condoleanțe familiei! Restul cuvintelor sunt de prisos. Să îți dai viața pentru un copil când în jurul tău se produc mii de avorturi sau abandonuri de copii e ceva ce nu se poate dezbate în cuvinte.

I.R.
Un comentariu la “Sacrificiu suprem. O tânără și-a dat viața azi la maternitatea din Piatra-Neamț pentru copilul pe care l-a născut

  1. Escu

    Este ceva dureros, dar felicitări ei pentru alegerea făcută. Cu siguranță acum este sus la Dumnezeu. Dumnezeu să o odihnească în pace. Daca omora copilul, oare nu era tot un suflet ca și al ei? Aceștia sunt adevărații eroi….respect familiei

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *