Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 17 decembrie 2018
  • :
  • :

Schimb de bune practici la Colegiul Tehnic „Ion Creangă” Târgu Neamţ

La Colegiul Tehnic „Ion Creangă” (CTIC) din Târgu Neamț au ajuns luni, 12 martie, elevi și cadre didactice din Portugalia, Suedia, Italia și Turcia.

Aflați pentru prima dată într-o mobilitate pe meleaguri românești, oaspeții sunt beneficiari ai proiectului “Let’s be a rainbow”, proiect finanțat de Comisia Europeană, prin Erasmus+, și coordonat de unitatea școlară din Târgu Neamț.

Cei 22 de elevi străini își vor petrece această săptămână în compania elevilor nemțeni și vor fi angrenați în diverse activități planificate în cadrul proiectului.

Adresat elevilor de gimnaziu din cele cinci școli europene participante, proiectul “Let’s be a rainbow” are ca scop promovarea respectului pentru drepturile omului și a libertăților fundamentale, a cetățeniei active, a democrației, a dreptății sociale, respectării înțelegerii și valorizării diversitățiii culturale.

Mai multe detalii în următorul clip video:

Andreea Trăsnea

ziar piatra neamtLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *