Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 22 iulie 2018
  • :
  • :

Seminarii de consiliere pentru cei care au în îngrijire copii cu dizabilităţi

Pentru a-și putea ajuta copiii cu dizabilități, părinții au nevoie, la rândul lor, de consiliere și de o informare corectă.

Asociația “Căsuța cu Miracole” din Târgu Neamț vine în sprijinul acestor familii și, în cadrul proiectului “OAMENI PRINTRE NOI ȘI NOI PRINTRE OAMENI” organizează două seminarii de consiliere psihologică a părinților și familiilor copiilor cu dizabilități.

Seminariile de consiliere psihologică au loc în zilele de 11 și 25 august a.c., la sediul Asociației “Căsuța cu Miracole” (str. 22 Decembrie, Târgu Neamț). Vor fi susținute de către Sânziana Burcea, psiholog clinician supervisor și coordonator al Centrului de Terapie Timpurie Intentivă pentru Copilul cu Autism și Familia sa. Poate participa, gratuit, oricine are în îngrijire copilași cu dizabilități.

“Însănătoșirea  climatului familial, asanarea lui, intervenția terapeutică și consilierea familiei reprezintă prioritățile intervenției în cazul unui copil cu deficiențe.

Sensibilizarea părinților pentru obiectivele, țintele, abilitățile programelor este esențială în educarea și pregatirea acestora. Pregătirea părintilor este o activitate eficientă și constructivă, deoarece implică învățarea și acumularea cunoștințelor și tehnicilor folositoare acestora în schimbarea comportamentelor neadecvate ale copiilor, precizează Maria Talpalariu, președintele Asociației “Căsuța cu Miracole”.

Relații suplimentare și înscrieri la nr. de telefon 0740607283

Proiectul “OAMENI PRINTRE NOI ȘI NOI PRINTRE OAMENI” este implementat cu sprijinul Primăriei orașului Târgu Neamț.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *