Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 21 iulie 2018
  • :
  • :

Serviciul Rutier Neamț, acțiune pentru combaterea pirateriei în transportul public de persoane

În perioada 2-3 octombrie, Serviciul Rutier Neamț a organizat o acțiune pentru depistarea și sancționarea persoanelor ce efectuează ilegal transport contracost de persoane.

Pentru descurajarea conducătorilor de autoturismelor de a nu mai efectua transport rutier public de persoane ilegal, au fost desfășurate activități specifice de control a legalității derulării transportului rutier public de persoane cu autovehicule destinate prin construcție să transporte între 4+1 și 8+1 persoane.

Acțiunea a vizat impunerea unui climat de ordine și siguranță publică prin depistarea persoanelor care practică ilegal activitatea de transport public de persoane și diminuarea nivelului de victimizare a populației prin accidente rutiere.

În urma filtrelor organizate în trafic pe raza întregului județ au fost constatate 16 abateri în rândul acestor participanți la trafic și a fost dispusă măsura suspendării dreptului de utilizare a unui autovehiculului pe o perioadă de 6 luni.

Totodată, în urma controalelor desfășurate, au fost efectuate 43 de testări alcoolscop.

 

sursa: IPJ Neamț
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *