Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 22 iulie 2018
  • :
  • :

Sub influenţa băuturilor alcoolice, a căzut într-o fântână adâncă de 10 metri!

Sâmbătă, 5 august, la ora 16:50, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre faptul că un bărbat de 55 ani este căzut într-o fântână din localitatea Petricani.

La locul indicat de apelant s-au deplasat opt pompieri militari cu o autospecială de stingere şi autospecială de capacitate mică din cadrul Detașamentului de Pompieri Tîrgu Neamţ şi un voluntar cu un tractor din cadrul SVSU Petricani, potrivit ISU Neamţ.

Echipajul de pompieri a acordat primul ajutor persoanei scoase din fântână de către cetăţeni şi a predat-o echipajului Serviciului de Ambulanţă Judeţean, solicitat la locul intervenţiei.

Potrivit unui comunicat de presă emis de SAJ Neamţ, bărbatul era policontuzionat prin cădere de la înălţime, aproximativ 10 m în fântână, etilism acut. Pacientul a fost transportat la CPU a Spitalului din Târgu Neamţ.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *