Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 26 septembrie 2018
  • :
  • :

Târgu Neamț: Avarie la rețeaua de apă potabilă, mai multe străzi afectate

Pentru remedierea unei avarii survenite, astăzi, 14 noiembrie, la rețeaua de distribuție  a apei potabile din orașul  Târgu Neamț, strada Ștefan cel Mare, Compania Județeanaă Apaserv S.A a fost nevoită să sisteze furnizarea apei potabile începând cu ora 13:30, până la remediere.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile Ștefan cel Mare, Libertății, Castanilor, Daciei, precum și de pe străzile adiacente.

ApaServ cere scuze tuturor utilizatorilor afectați și asigură că echipele ApaServ fac tot posibilul pentru remedierea avariilor într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informatii suplimentare, utilizatorii pot suna la Dispeceratul ApaServ care functionează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340, sau pot accesa site-ul companiei http://www.apaserv.eu

ziar piatra neamtUn comentariu la “Târgu Neamț: Avarie la rețeaua de apă potabilă, mai multe străzi afectate

  1. Maria

    Nu mai cereți scuze faceți proiecte și schimbați conductele vechi de 60de ani.la salariile care le încasați mai trebuie sa și munciți.

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *