Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 26 septembrie 2018
  • :
  • :

Târgu Neamț: Doi bătrâni, soț și soție, găsiți morți în apartament

Descoperire macabră într-un bloc de pe strada Mărășești, orașul Târgu Neamț. Doi bătrâni, soț și soție, au fost găsiți fără suflare în propria locuință, după ce un vecin a sesizat Poliția Locală cu privire la un miros înțepător.

Descoperirea a fost făcută joi, 9 noiembrie.

Inițial, la fața locului au ajuns Poliția Locală și SVSU, care au realizat că ceva nu este în regulă. Din locuința situată la etajul doi venea un miros greu,iar nimeni nu răspundea la ușă. S-a sunat la 112 și la scurt timp au ajuns pompierii, Ambulanța, jandarmii și echipe de polițiști.

Pompierii au forțat uşa şi au pătruns în apartament. Cele două persoane vârstnice au fost găsite decedate. Cadavrul lui Ioan F (92 ani) era în apropierea mesei, iar trupul neînsuflețit al soției sale, Elena (90 ani) era în pat.

Nu pot să vă spun prea multe.  Dânsul ştiţi ce fel de părinte era? El nu comunica. Avea pe Vasile, finul lor de cununie. Nici el nu a putut să intre în casă, de pe 24 octombrie. Cu noi nu comunica, nu dădea drumul la ușă, iar dacă sunam, oricum nu răspundea, ne-a declarat fiul bătrânilor decedați.

Cele două cadavre erau în stare avansată de descompunere, iar potrivit vecinilor zăceau nedescoperite de aproximativ două săptămâni.

Criminaliștii au făcut cercetări la fața locului și s-a deschis o anchetă în acest caz. Cert este că victimele nu prezentau urme de violență, iar ușa era încuiată de dinăuntru.

Cauza exactă a decesului va fi stabilită de către medicii legiști.

Andreea T.

ziar piatra neamtLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *