Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 18 februarie 2019
  • :
  • :

Târgunemțean de 62 de ani, căutat în pădure de pompieri, jandarmi și polițiști. A plecat la bureți și nu s-a mai întors

Update:  A fost găsit teafăr și nevătămat!  Pentru detalii, click AICI.

Update: Până la momentul de față (11 iulie, ora 7.15), bărbatul dispărut în pădure, M.M., încă nu a fost găsit.

Știre Inițială:

Un bărbat de 62 de ani din Târgu Neamț este căutat și la această oră (22.00) prin pădurile din Pipirig de pompieri, jandarmi și polițiști.

Acesta plecase în timpul zilei, împreună cu alți patru târgoveți, la cules bureți în pădurea de pe raza localității Boboiești.

După ce au terminat de cules, ceilalți bărbați au ieșit din pădure, la mașină, în jurul orei 14.30, însă nu și târgunemțeanul în vârstă de 62 de ani.

Oamenii s-au întors în oraș, l-au căutat acasă, dar nu l-au găsit. S-ar fi rătăcit, așa că au revenit  în pădurea din Pipirig pentru a-l căuta. În jurul orei 20.50, fiindcă se însera și bărbatul era de negăsit, au sunat la 112.

La activitatea  de căutare a sextagenarului rătăcit participă 7 subofițeri de la ISU Neamț cu două autoturisme, un echipaj format din doi jandarmi din cadrul Postului Montan Vînători- Neamț cu un câine special antrenat, polițiști și membri SVSU Pipirig.

Chiar dacă afară este beznă, căutările continuă.

Revenim.

Andreea Trăsnea
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *