Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 18 februarie 2019
  • :
  • :

Taximetriștii din Târgu Neamț, ținta polițiștilor de la Rutieră

Șapte sancțiuni contravenționale au aplicat polițiștii rutieri de la Târgu Neamț, în urma unei acțiuni pe linia transportului de persoane în regim taxi.

Acțiunea desfășurată de Formațiunea Rutieră din cadrul Poliției orașului Târgu Neamț la sfârșitul lunii iulie a urmărit respectarea normelor legale care reglementează activitatea de taximetrie, respectarea regulilor de tarifare și calitatea serviciilor.

Pe lângă sancțiuni, taximetriștilor din zona Piața Adormirii Maicii Domnului li s-a recomandat să fie mai atenți la comportamentul și limbajul abordat.

„În urma unor discuții apărute în rândul cetățenilor, ne-am autosesizat referitor la stația taxi din Piața Adormirea Maicii Domnului. Conducătorii auto de taxi au fost avertizați cu privire la comportamentul și limbajul lor, de multe ori deranjant pentru cetățeni, și cu privire la asigurarea autovehiculelor, lăsate deseori cu portierele deschise”, ne-a declarat agentul șef principal Gheorghe Sava.

Formațiunea Rutieră din cadrul Poliției orașului Târgu Neamț va desfășura și în perioada următoare acţiuni de verificare a legalităţii desfăşurării transportului de persoane în regim taxi și pentru depistarea persoanelor care practică ilegal această activitate sau care nu respectă regulile de tarifare.

Andreea T.
Un comentariu la “Taximetriștii din Târgu Neamț, ținta polițiștilor de la Rutieră

  1. Ell

    CU CEI DE LA VÂNĂTORI CUM PROCEDATI ? AUTORIZAȚIILE SUNT ELIBERATE DE C.L. TG NEAMȚ. UN BON FISCAL PE SAPTAMANA SĂ ELIBEREZE.

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *