Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 22 octombrie 2018
  • :
  • :

TU decizi care este cel mai tare ansamblu din România! „Ţinutul Zimbrului”, pe listă

Din 15 ianuarie, La Măruţă începe duelul ansamblurilor.

24 de echipe, 3 mari regiuni istorice, două luni de pregătiri, o singură ţară si un singur concurs mare cât întreaga Românie.

Cele mai bune grupuri folclorice din Moldova, Ardeal şi Ţara Românească intră în competiţie pentru titlul suprem iar TU decizi câştigătorul!

Printre participanţi, se numără şi tinerii din cadrul Ansamblului Folcloric “Ţinutul Zimbrului”, care reprezintă Târgu Neamţ şi comunele învecinate. Ei se vor duela în paşi de dans popular, iar publicul este cel care decide cine merge mai departe.

“Ţinutul Zimbrului” poate fi votat online, pe site-ul emisiunii, sau prin SMS, pe parcursul fiecărei emisiuni, în intervalul start/stop vot, semnalat de către Cătălin Măruță. Codul de SMS este “NEAMŢ”, judeţul de unde provine Ansamblul Folcloric “Ţinutul Zimbrului”.

În urma votului, doar 12 grupuri vor ajunge în următoarea etapă, iar în semifinal vor rămâne şase.

Marea finală are lor pe 19 februarie. Atunci, cele mai votate 3 ansambluri se vor duela pe ritmuri tradiţionale sub privirile întregii ţări. Cu ajutorul dumneavoastră, “Ţinutul Zimbrului” poate fi unul dintre ele.

Sustine  Ansamblul “Tinutul Zimbrului” în fiecare zi de la ora 15:00, din 15 ianuarie, La Măruţă, PRO TV!
6 comentarii la “TU decizi care este cel mai tare ansamblu din România! „Ţinutul Zimbrului”, pe listă

  1. ANA

    CUM SE VOTEAZĂ ?
    admin: Se selectează consilierul local favorit, din lista de mai sus, care cuprinde numele celor 19 aleşi. Comentariile nu sunt luate în calcul la numărare.

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *