Viceprimarul Humulescu în creștere, primarul Harpa în scădere

7

Deși la această oră actualul primar Vasilică Harpa deține conducerea în topul intenției de vot pentru următorul mandat de primar, se poate observa totuși o scădere datorată curentului național anti PSD iar în paralel începe să se vadă o creștere ușoară a traian-hulumescu-3dreptei reprezentată de viceprimarul Traian Humulescu.
Creșterea lui Humulescu în intenția de vot pentru următoarele alegeri se datorează și faptului că încet dar sigur își desfășoară o mare parte a activității printre oameni, departe de ochii presei, dar aproape de ochii oamenilor.
Dacă mânie ar fi alegeri pentru ocuparea postului de primar la Târgu Neamț cu certitudine domnul Harpa ar ieși primar și ar fi foarte bine deoarece orașul are nevoie de o conducere cu mentalități de stânga,  dar cum alegerile nu sunt mâine, meciul încă se joacă.
Greșeala care ar putea să coste mult pe social democrații târgnemțeni este aroganța și încrederea în faptul că ei sunt trimișii lui Dumnezeu la poalele cetății. Nimic mai fals. Votul negativ care se adună la fiecare scrutin alături de influența electorală fantastică pe care o are mediul online, care este predominant de dreapta, ar putea crea probleme mari PSD-ului chiar și în condițiile unui blat electoral în care PNL-ul nu ar face absolut nimic în campanie.
Desigur că la citirea acestui articol social democrații nemțeni vor zâmbi inteligent și atotștiutor, fapt pentru care le amintim că același surâs inteligent, dar incompetent, îl aveau și atunci când le spuneam noi Iohannis stă mai bine în sondajele reale decât Ponta iar ei spuneau că nu au emoții și vor câștiga cu 10 procente în fața lui Iohannis și au câștigat de le-a ieșit pe nas.

Iosub Robert

Completare articol:

Răspunsul domnului primar Harpa Daniel:

Fie ca cel mai bun sa castige! Domnul Humulescu sau orice alt candidat. Doar ca pentru mine nu este un meci, domnule Iosub. Prioritatea mea nu este inceperea campaniei electorale cu 7 luni inainte, ci finalizarea investitiilor incepute si startul in ce priveste proiectele europene pe noua perioada de finantare 2014 – 2020. Imi doresc ca orice contracandidat as avea, sa vina cu proiecte pentru oras si in beneficiul oamenilor, nu cu schimbari in AGA sau CA-uri in scopuri discutabile. Si daca voi considera ca exista cineva care poate face mai multe ca mine, il voi recomanda cu drag.
Si inca ceva: se spune ca scopul scuza mijloacele. FALS.

7 Comentarii
 1. cr spune

  Abureala ! Humulescu mereu a fost peste HARPA.In primul rand Harpa nu este si nu va fi niciodata lider .Nu are stofa din nascare,chiar daca o fi si el baiat bun ..dar e buimac in actul de conducere,dezorganizat….adica nu e facut s a fie sef niciodata.Numai cine nu vrea nu-l invarte!Toata gruparea de hotomani s-a intarit in jurul lui ,mai ceva decat in jurul lui Arnautu sau Lungu in anii din urma.Arnautu l-a facut fara s a vrea primar in 2012,dar conjunctura nu se va mai repeta si in 2016.CRED CA SI D.HARPA RECUNOASTEA ASA CEVA.EU DORESC SUCCES IN AFACERI DOMNULUI HARPA SI BANI MULTI ..ca asta si-=a dorit inca de cand controla masinile cu cherestea care treceau prin oras in anii 2000.ISI MAI ADUCE AMINTE ,NU??

 2. Bogorea Ionut spune

  Da! Asa este!

 3. ioan spune

  Dar cum v-ati dat voi seama care e in crestere care in scadere? Articole facute dupa ce visati noaptea?

 4. MITU spune

  Un articol inegal si contradictoriu… Si o scădere(care afecteaza negativ ceva) se produce din cauza si nu datorată curentului național anti PSD

 5. cr spune

  Cand citesc aici un sondaj pe bune??

 6. elena spune

  sunt convisa ca o sa castige d-l Hrpa , noi pe dumnealui il sustinem , DOAMNE AJUTA!

  1. cr spune

   D-l HRPA merita sa castige cu asa votanti!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate