Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 21 iulie 2018
 • :
 • :

VIDEO: Un șofer strivește un câine sub roțile mașinii

Articol retras, deoarece unii cititori au depășit limita în ceea ce privește dreptul la liberă exprimare și au început să lanseze în spațiul public pe rețeaua de socializare Facebook amenințări la adresa șoferului, au postat adresa personală și date personale ale șoferului și au avut reacții dincolo de limita normală.

Șoferul trebuie sancționat de instituțiile statului. Ziarpiatraneamt.ro nu agreează și nu susține pe nimeni care vrea să își facă singur dreptate sau îndeamnă alți cetățeni la fapte ”justițiare” în afara legii.

Înțelegem și revolta cititorilor, deoarece și noi am fost șocați de filmare, dar dreptul la a ne exprima propia opinie și de a critica în cei mai duri termeni o astfel de faptă nu trebuie să degenereze în acțiuni care să afecteze familia unui om. Pedepsele le aplică instanțele de judecată. Noi și opinia publică trebuie să ne limităm la a critica, blama sau acuza.

Iosub Robert
2 comentarii la “VIDEO: Un șofer strivește un câine sub roțile mașinii

 1. Justitiarul

  Daca lupii tac se aud javrele. Daca nu primesc ceea ce merita, cocalarii ne incurca viata! Indiferent cine este marlanul, trebuie prins, legat si agatat de duba si adus taras la judecata!!! Ul alt nemernic ce consuma oxigen aiurea, ca si aia din parlament!!!

  Raspunde
 2. Daniela Ionita

  Inteleg de ce ati postat acest text, insa si autoritatile tb sa inteleaga ca nepasarea fata de cazuri de cruzime impotriva animalelor nu lasa optiuni oamenilor. Va spun sincer ca, atata timp cat nu vad ca jegurile astea fac inchisoare multa ptr o astfel de fapta, si eu mi-as dori ca individului
  astuia sa i se intample ce e mai rau in lume.

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *