VIDEO: Un șofer strivește un câine sub roțile mașinii

2

Articol retras, deoarece unii cititori au depășit limita în ceea ce privește dreptul la liberă exprimare și au început să lanseze în spațiul public pe rețeaua de socializare Facebook amenințări la adresa șoferului, au postat adresa personală și date personale ale șoferului și au avut reacții dincolo de limita normală.

Șoferul trebuie sancționat de instituțiile statului. Ziarpiatraneamt.ro nu agreează și nu susține pe nimeni care vrea să își facă singur dreptate sau îndeamnă alți cetățeni la fapte ”justițiare” în afara legii.

Înțelegem și revolta cititorilor, deoarece și noi am fost șocați de filmare, dar dreptul la a ne exprima propia opinie și de a critica în cei mai duri termeni o astfel de faptă nu trebuie să degenereze în acțiuni care să afecteze familia unui om. Pedepsele le aplică instanțele de judecată. Noi și opinia publică trebuie să ne limităm la a critica, blama sau acuza.

Iosub Robert


Reclama sponsorizata
Articole, Stiri de ultima ora, Stiri locale, Targu Neamt

2 Comentarii

  1. Daniela Ionita 14 august 2017 la 19:50 -  Răspunde

    Inteleg de ce ati postat acest text, insa si autoritatile tb sa inteleaga ca nepasarea fata de cazuri de cruzime impotriva animalelor nu lasa optiuni oamenilor. Va spun sincer ca, atata timp cat nu vad ca jegurile astea fac inchisoare multa ptr o astfel de fapta, si eu mi-as dori ca individului
    astuia sa i se intample ce e mai rau in lume.

  2. Justitiarul 13 august 2017 la 19:54 -  Răspunde

    Daca lupii tac se aud javrele. Daca nu primesc ceea ce merita, cocalarii ne incurca viata! Indiferent cine este marlanul, trebuie prins, legat si agatat de duba si adus taras la judecata!!! Ul alt nemernic ce consuma oxigen aiurea, ca si aia din parlament!!!

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. *

Stiri de ultima ora

Ramofarm Târgu Neamț

Pelerinaje și excursii

megatravel

Mersul trenurilor

Spatiu publicitarReclama sponsorizata
Reclama sponsorizata

Publicitate

monumente

cetate

cuiejdel

humulesti

neamt

bacau

harghita

roman

roznov

piatra

neamt news

seosite

romaniahost

einstein

Editie print