Ziua Zimbrului, sărbătorită mâine la Parcul Natural Vânători Neamț

0

Joi, 18 august, la Centrul de vizitare al Parcului Natural Vânători Neamț au loc manifestările prilejuite de Ziua Zimbrului.

foto: Sorin Onișor
foto: Sorin Onișor

Începând cu ora 10.00, oganizatorii garantează  câteva ore plăcute presărate cu prezentări interesante pe teme precum Biodiversitatea Parcului Vânători Neamț, Ținutul Zimbrului -”bolduri” și Rolul societății civile în Ţinutului Zimbrului. Tot mâine se desfășoară cea de-a II-a ediție a proiectului  ”Sarea în bucate”, prilej cu care vor fi  gătite bucate tradiționale la fața locului, iar cei prezenți vor degusta produse realizate cu slatină. De asemenea, de Ziua Zimbrului se va afla cine este nașul zimbrișorului și câștigătorul concursului Se caută un nume.

Evenimentul este finanţat prin intermediul programului „Green Entrepreneurship – Dezvoltarea Destinaţiilor de Ecoturism din România„, un program comun al Romanian-American Foundation şi Fundaţia pentru Parteneriat în cadrul proiectului „Ecoturism în Ţinutul Zimbrului” (GE2/14/2015), implementat de către Asociația Ținutul Zimbrului.

Andreea Trăsnea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate