Verificări la Spitalul din Târgu-Neamț, după tragedia petrecută în secția ATI Piatra Neamț

1

Luni, 16 noiembrie, primarul Daniel Harpa a solicitat verificarea rețelelor electrice din Spitalul Orășenesc Sf. Dimitrie Târgu-Neamț și a modului în care sunt îndeplinite normele PSI în unitatea sanitară.

Chiar dacă spitalul din Târgu-Neamț nu este spital suport Covid, pentru a elimina orice risc ca o tragedie asemănătoare celei de la secția ATI a Spitalului Județean din Piatra Neamț să se întâmple la noi, am convocat astăzi noul Consiliul de Administrație al Spitalului, împreună cu managerul spitalului. Am cerut să se verifice temeinic buna funcționare a instalației electrice și mentenanța la aparatura medicală.
Până joi, aștept raportul scris, din partea managerului, în care să se specifice clar dacă sunt sau nu anumite probleme. Dacă se constată că sunt deficiențe, vom lua măsuri de urgență, să nu ajungem, Doamne-ferește, să avem situații dramatice
„, a declarat pentru ZiarTarguNeamt.RO primarul orașului Târgu-Neamț, Daniel Harpa.

Menționăm că din noul Consiliu de Administrație a spitalului fac parte Ana Acsintoae și Maria Vrînceanu (consilieri locali), iar reprezentantul primarului este dr. Truță.

Joi, urmează să avem o întâlnire cu Comitetul director și Consiliul de Administrație, să discutăm pe marginea acestui subiect și să stabilim măsurile pe viitor, în funcție de raportul pe care îl voi primi.
De asemenea, voi avea o discuție foarte serioasă cu comitetul director, să gândim în perioada următoare o organigramă cât mai consistentă, în special pe partea medicilor și a asistenților medicali, indiferent de secție”,
a conchis edilul.

1 Comentariu
  1. Ciuraru, iulian spune

    De ce nu mai sunt medici, cu poftă de munca in meserie lor .si doar ,sunt prezenți în spitale , sa poate sa ea salaru, dar nu mai sunt Dedicați muncii .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate