Poliția Locală Târgu Neamț- de veghe pe străzile orașului

1

hqdefaultPoliția Locală își continuă activitatea și anul acesta prin diverse acțiuni. Una dintre problemele majore cu care se confruntă este cerșetoria. În Târgu Neamț, acest fenomen ia amploare, fiind încurajat de către locuitorii milostivi, care dau bani cerșetorilor.

Există o concurență acerbă pentru banii dați de bogdaproste de către târg-nemțeni, între cerșetorii de etnie rromă și persoane cu handicap, venite din alte orașe la aflarea veștii că aici oamenii sunt darnici.

O activitate pe ordinea de zi a poliţiştilor locali cu atribuţii pe linie rutieră este fluidizarea traficului rutier și efectuarea de controale specifice pentru o bună conduită a conducătorilor de autovehicule pe raza localității. Stradăzile din fața școlii nr. 2 “Grigore Ghica” și a Liceului Economic “Vasile Conta” au intrat în atenția organelor abilitate, fiindcă acolo șoferii parchează neregulamentar, fără jenă.

Mai multe detalii despre activitățile zilnice  aflați de la Florin Tofan, șeful Poliției Locale Târgu Neamț:

Andreea Trăsnea

1 Comentariu
  1. FLORENTIN spune

    „Există o concurență acerbă pentru banii dați de bogdaproste de către târg-nemțeni”, DAR CU FRUMUSATELE CARE-SI DUC VEACUL PRIN ZONA „PLAFARULUI”, PANA LA FARMACIE, CARE TRAG EFECTIV DE OAMENII IN VARSTA SI DE GHIZDANELE COPIILOR, SI-I JIGNESC SI-I SCUIPA, CE FACETI???? DE ACEEASI FROMOSI CARE DEVASTEAZA SI IMPRASTIE TOMBEROANELE SI PUBELELE DIN SPATELE BLOCURILO DIN ACEEASI ZONA SI DIN PARCAREA PIETII!!!!! CE FACETI????? CA DE RAPORTARI SI ANGAJAMENTE SFORAITOARE, AUZIM DE LA TOTI …… FAPTE, DOMNILOR, FAPTE!!!!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate