A început distribuirea pachetelor de igienă în Târgu-Neamț

0

Primăria Târgu-Neamț, prin intermediul Direcției de Asistență Socială a orașului, a început distribuirea pachetelor cu produse de igienă acordate persoanelor defavorizate.

În urma distribuirii pachetelor de igienă pe listele inițiale, cantitatea de produse rămase în stoc se va distribui pe lista suplimentară conform OUG 84/2020.

Conform cadrului legal în vigoare, vor fi distribuite 6 produse de igienă fiecărui beneficiar, într-un pachet ce conţine: periuţă de dinţi (5 buc), pastă de dinţi (300 ml), săpun lichid (500 ml), şampon copii (800 ml), şampon adulţi (500 ml), detergent rufe (2700 g).

Persoanele beneficiare de ajutor social și alocație pentru susținerea familiei sunt așteptate în spatele Primăriei Orașului Târgu-Neamț, lângă stația de salvare pentru înmânarea produselor. Ridicarea ajutoarelor se face în baza prezentării actului de identitate valabil, verificării identităţii persoanei pe listă şi a semnării de primire a pachetului cu produse de igienă de către destinatarii finali.

Programul de distribuție este de LUNI până JOI între orele 08-16 și VINERI de la ora 09 la ora 14.

Pachetele sunt primite prin programul european POAD, – PROIECT FINANŢAT IN CADRUL PROGRAMULUI OPERAŢIONAL AJUTORAREA PERSOANELOR DEFAVORIZATE 2014-2020 DIN FONDUL DE AJUTOR EUROPEAN DESTINAT PERSOANELOR DEFAVORIZATE.- TITLUL PROIECTULUI: ACORDAREA DE PACHETE CU PRODUSE DE IGIENĂ ÎN CADRUL POAD 2018-2020, – COD IDENTIFICARE (MYSMIS): POAD/412/1/6/125284, LOT 5, TRANŞA a III a.

.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate