Tragic! Casă în flăcări, bătrână găsită carbonizată

0

Prin apel la 112, în  jurul orei 17:53, ISU Neamț a fost înștiințat despre producerea unui incendiu la o locuință din comuna Războieni.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț cu două autospeciale pentru stingere și o ambulanță SMURD și pompieri voluntari din cadrul SVSU Războieni cu o autospecială pentru stingere. Incendiul s-a manifestat într-o anexă gospodărească (bucătărie de vară) cu posibilitatea propagării la locuință care era alipită de această.
La locul evenimentului primii care au ajuns au fost voluntarii din cadrul SVSU Războieni, care au localizat incendiul.”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Au ars bunurile materiale din interiorul încăperii în care s-a produs evenimentul.

Din nefericire, în interiorul anexei a fost găsită o persoană carbonizată (o femeie de aproximativ 79 de ani). Forțele de intervenție au lichidat incendiul.

Jarul căzut din sistemele de încălzire a fost cauza probabilă de producere a acestui incendiu, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Neamt.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate