Scapă de deșeurile voluminoase cu ajutorul SC ROSSAL SRL- Tg. Neamț

0

SC ROSSAL SRL- Tg. Neamț anunță utilizatorii serviciului de salubritate din orașul Târgu-Neamț și comunele din  ’’Zona 3’’ că în perioada 4-6 martie 2021 (joi, vineri și sâmbătă) organizează o campanie  de colectare deșeuri voluminoase (mobilier, saltele, uși, tâmplărie).

Cei interesati sunt rugați să ne contacteze la nr. de tel. 0722.540.636 sau direct prin angajații SC ROSSAL SRL din teritoriu, pentru a ne preciza locația și volumul deșeurilor.

Conducerea SC ROSSAL SRL


Așadar, cei din orașul Târgu Neamț și din comunele Agapia, Bălțătești Brusturi, Crăcăoani, Drăgănești, Ghindăoani, Grumăzești, Păstrăveni, Petricani, Pipirig, Răucești, Războieni, Timișești, Tupilați, Țibucani, Urecheni, Vînători Neamse pot debarasa (legal și gratuit) de obiectele care intră în categoria deșeurilor voluminoase, prin intermediul Rossal, în perioada 4-6 martie.În această categorie sunt incluse deșeurile solide de mari dimensiuni care nu pot fi depozitate în containerele normale de deșeuri și nu pot fi transportate de mașinile obișnuite care colectează deșeurile menajere sau reciclabile.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate