Birou Individual Notarial Teodorescu Mihaela – CITAȚIE

0

ROMÂNIA – Uniunea Națională a Notarilor Publici

BIROU NOTARIAL INDIVIDUAL TEODORESCU MIHAELA

Sediul: Târgu Neamț, Strada Calistrat Hogaș

Tel/Fax: 0233/790067

CITAȚIE emisă la data de 25.02. 2021

Prin prezenta se citează toți moștenitorii legali și testamentari cu domiciliul necunoscut ai defunctei SECHTER ELENA, decedată la data de 18 august 2019, cu ultimul domiciliu în Oraș Târgu Neamț, Aleea Zimbrului, B11, ap. 8, județul Neamț, pentru a se prezenta la sediul Biroului Notarial Teodorescu Mihaela, cu adresa de mai sus, în ziua de 12 martie 2021, ora 10.00, în vederea participării la dezbaterea succesiunii defunctei mai sus menționate, prin procedura notarială ce va avea loc în acea zi.

Se vor prezenta toate actele deținute în legătură cu această succesiune (testamente, titluri de proprietate privind imobilele defunctei: (acte de vânzare, donații, partaj, extrase de carte funciară), acte de stare civilă (certificat de naștere, certificat de căsătorie, adopție, deces), cartea de identitate în original.

În caz de neprezentare la termenul stabilit, dezbaterea succesiunii va avea loc în lipsă și se va proceda la eliberarea certificatului conform legii. Moștenitorii domiciliați în alte localități decât aceea în care este sediul biroului notarial, pot trimite declarații de acceptare sau renunțare la succesiune autentificate la orice birou notarial din țară.

De asemenea, în cazul în care nu vă puteți prezenta personal, aveți posibilitatea să desemnați, printr-o procură autentică, un mandatar care să vă reprezinte.

NOTAR PUBLIC,

TEODORESCU MIHAELA

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate