„Valea Ozanei … mit si legenda” un proiect umoristic-turistic pe care s-au cheltuit 5.923.140.000 lei vechi

3

Am vazut foarte multe proiecte turistice, unele mai inutile decat altele, dar proiectul „Valea Ozanei … mit si legenda”  initiat pe vremea cand domnul primar Arnautu pastorea orasul , m-a terminat psihic . Acest proiect , desi muncit, este exemplul cel mai elocvent de cum poti sa cheltuiesti cinci miliarde de lei vechi total inutil , bani care s-au dus pe apa Ozanei .
Sunt atat de multe aberatii in acest proiect si atat de multe gafe incat nici nu stiu cu care sa incep . Cea mai colosala si de neacceptat incepe de la faptul ca tot ce incerca acest proiect sa promoveze este scris cu î din i, adica Tîrgu Neamt in loc de Târgu Neamt . Deși gramatical corectă, Tîrgu Neamt este in realitate cea mai etnobotanica varianta pe care o poate gasi cineva ca sa promoveze orasul de la poalele Cetatii, deoarece cand scrii pe Google  Tîrgu Neamt , robotul motorului de cautare te corecteaza sugerand Târgu Neamt si din acest moment ai pierdut 99.99% dintre potentiali vizitatori deci obtii cu 5 miliarde de lei o promovare pe internet cu o eficienta de 0,01 % . De aici incolo nici nu mai are sens sa va spunem ca acest proiect nu are nici o legatura cu turismul real pentru ca am vorbi degeaba.
Ideea este ca 5 miliarde de lei vechi au fost cheltuiti absolut inutil, iar acest proiect opinăm ca nu isi va atinge scopul propus niciodata, sub nici o forma si in nici o varianta . Pacat de oamenii care au muncit la el si de banii cheltuiti total aiurea .

Iosub Robert

3 Comentarii
  1. ION spune

    CRed ca e plina primaria de studii de tot felul .ARNAUTU DECEBAL A DAT LA TOTI SA-I FIE LUI BINE..A DAT SACI DE BANI PE PORCARII.SI-A BATUT JOC DE LEGE SI REGULI.SE SIMTE IN ORAS UN CLIMAT MAI RELAXAT O DATA CU PLECAREA LUI DIN PRIMARIE.A FOST CEL MAI LONGEVIV PRIMAR DIN ULTI9MII 150 ANI DAR TOTODATA SI CEL CARE S-A PROCOPSIT CEL MAI MULT DE PE URMA FUNCTIEI!SA NU FACETI CA EL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ADMIN : Sa vedem acum ce face si noul primar .

  2. ion spune

    Pai m-as mira ca actualul primar s a faca maiu mult decat Decebal!!Vremurile sunt grele si..greu la deal cu BOII MICI!Sau mai bine zis..cu musca la arat nu s e face treaba!

  3. Razvan spune

    Ca sa se numeasca valea Ozanei e nevoie de un mic amanunt: OZANA. Ultima data cand am dat prin statiune pe sub pod era mai mult o vale decat Ozana (probabil de aici si numele).

    Dar de Creanga Land ce se mai stie?
    Dar de autostrada ce se mai stie?
    Dar de blocurile ANL ce se mai stie?
    Dar ce frumoase sunt pavelele in Tg. Neamt; pe langa biserica ‘Sf. Gheorghe’ va-ti intrecut in maiestrie, pentru ca dai cu masina in ele pavele. Data viitoare conduc pe trotuar.
    Pentru admin: ghici ghicitoarea mea cate cazinouri sunt in Tg. Neamt? La 20 mii de locuitori si aproape fruntas la rata somajului, stau si ma intreb: de unde bani?
    Se vede ca imi este somn ca ricosez dintro idee in alta (a se ramane in anale faptul ca am scris ‘intro’ fara cratima ca asa ma obliga un destept de la guvern).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate