Conflict învăluit în mister, la Târgu-Neamț

0
Imagine caracter ilustrativ (Cum să dai cu pumnul, eficient, la Neamț)

„Pumnii mei minte nu are, sparge tot ce stă în cale”

Nu, nu suntem noi agramați, e titlul unei piese – sau mai degrabă spus a unei parodii – marca Florin Minune. La ce-ți poate zbura mintea când citești un comunicat despre una bucată bărbat care se ia la trântă cu un geam?

Pe scurt, cu vreo 3 zile în urmă, un bărbat din Târgu-Neamț s-a trezit că are ceva de împărțit cu geamul unui local public prin urmare a rezolvat problema bărbătește, adică a băgat pumnul la înaintare. Care a fost mărul discordiei, numai el și geamul pot spune, noi nu avem habar, e un mister.

Ca să nu credeți totuși că prindem noi fluturi, redăm mai jos și comunicatul integral al IPJ Neamț:

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au identificat și reținut un bărbat în vârstă de 33 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere.

La data de 5 aprilie a.c., polițiștii de investigaţii criminale din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamţ au reținut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Târgu-Neamț, bănuit de săvârșirea infracțiunii de distrugere.

Din cercetări a rezultat faptul că, la data de 4 aprilie 2021, persoana în cauză ar fi lovit cu pumnul un geam de la un local public din localitatea Târgu-Neamț, distrugându-l.

Totodată polițiștii au constatat faptul că față de acesta era dispusă anterior măsura preventivă a controlului judiciar.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

La data de 6 aprilie a.c., acesta a fost prezentat Judecătoriei Târgu-Neamţ care a dispus înlocuirea măsurii preventive a controlului judiciar cu măsura arestării preventive.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate