Un humuleștean participă la Eurovision 2014

3

septimiu urzica      Humuleșteanul Septimiu Urzică participă la Eurovision 2014, fiind unul dintre membrii trupei The dAdA. Piesa lor,”Unpredictable”, a fost selectată pentru finala națională.

Lansat în perioada Sfântului Valentin, “Unpredictable” are un mesaj dur adresat femeilor care înșeală: “Faci circ, plângi, spui că nu te-am surprins / De parcă vina e a mea, uiți că de-abia te-am prins”. Aflăm de la Septimiu (voce și chitară) că: “piesa este compusă și produsă integral de noi, special pentru participarea la Eurovision”.

 

 

159 de piese s-au înscris în această compețiție. Pentru selecția națională Eurovision au fost validate 150, dintre care numai 12 cântece s-au calificat în finală. Piesa care va reprezenta România la Copenhaga, unde are loc finala internațională, va fi aleasă pe 1 martie de către specialiștii din juriu și telespectatori.

În afară de formația the dAdA, vor concura în finala națională Eurovision 2014 următorii artiști: Ştefan Stan feat. Teddy K, Bere Gratis, Silvia Dumitrescu, The Zuralia Orchestra, Paula şi Ovi, Mirela Vaida Boureanu, Marcel Crăciunescu, Naomy, Renée Santana feat. Mike Diamondz, Anca Florescu, Vizi Imre.

TVR  nu a achitat încă cei 130.000 de euro, taxa şi licenţa de participare la Eurovision 2014. Să sperăm că efortul depus de participanți va avea și o finalitate…

Să ținem pumnii strânși pentru reușita humuleșteanului nostru, Septimiu Urzică!

Andreea Trăsnea

the-dada-2

3 Comentarii
  1. ionel spune

    mult succes

  2. Aurora Chirilescu spune

    Vă dorim în finală .Mult succes !

  3. Ionut spune

    Nu conteaza din ce zona/oras este, conteaza calitatea.E cam slaba piesa.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate